Presseomtale

Anmeldelser om forlagets titler

Presseomtale og anmeldelser af bøger er at finde på vores Facebookside, Twitter og Instragram og vores blog samt i medierne.

 

Michael Næstved Nielsen

Det er en fornøjelse at samarbejde med forlaget mellemgaard, som har en yderst professionel tilgang til alle aspekter i udgivelsen af bøger. Redaktionen er sammensat af fagfolk og man kan som forfatter roligt se sig i trygge hænder. Mindst to redaktører læser manuskriptet og indgår meget gerne i en kreativ dialog om redigering og forbedring af teksten. Som forfatter får man virkelig meget valuta for pengene, og ikke mindst er forlaget dybt præget af lysten til gode bøger og en grundlæggende interesse for god litteratur. Det adskiller klart mellemgaard fra de fleste mindre forlag, hvor økonomien ofte prioriteres højere end den litterære kvalitet og interesse. Hos mellemgaard er det lige omvendt.


Thomas Wivel
Mellemgaard har modet til at satse bredt, vidtfavnende og alsidigt i enhver genre. De ser potentialet i alle slags udtryk, og det gør forlaget til et innovativt og dynamisk sted at være. Der er en vedholdenhed i dets udvikling af bøgerne. En idé om at bakke op hele vejen. Det betyder, at talentet kan modnes og formes til kontinuerligt at blive bedre i fortløbende dialog med redaktørerne. Her er en fremadrettet energi, der ser ind i fremtiden og dens forfattere.

 

 

Lena Krogh Bertram

Forlaget Mellemgaard er et bredt forlag. Der er plads til alle, ikke kun den smalle litteratur, men også den. Mellemgaard har dygtige redaktører og grafikere og de er hurtige, hvad der passer mig godt, jeg har altid fået god feed-back på mine tekster, vi er ikke altid enige, men vi ender med at blive det, vi ping-ponger frem og tilbage og afprøver kompromisser. Bøgerne anser jeg som fine udgivelser, jeg har selv udgivet mange bøger på forlaget og jeg har været godt tilfreds med resultaterne. 

 

Thomas Bentzon-Ehlers 

"Kære Kaj og alle. 

Her til aften modtog jeg meget positive ord fra fhv. udenrigsminister Martin Lidegaard som svar på vores pressemeddelelse. Og i weekenden talte jeg med to boghandlere i København. Den ene havde allerede købt Den Guddommelige Vision, og den anden gjorde det, medens vi talte sammen. Hun udtrykte, at bogen udstrålede en særlig fred og renhed – det glædede mig at høre. Dette fører frem til at sige alle på Forlaget mellemgaard en hjertelig tak for vores fine samarbejde:

Kære Kaj, tak fordi du med flid, overblik og engagement holder alle trådene samlet. Og tak for at ansætte søde og meget venlige medarbejdere. Og tak fordi du prompte sendte mig en kontrakt til underskrivelse. Tak til Jens for at læse og leve sig ind i visionens ånd. Også tak for at opfange bogens flere dimensioner. Tak til Jakob, redaktøren, for med menneskelig varme at pege på svagheder og styrker, hvor det var nødvendigt. Og tak for gode ideer. Tak til Mette for fin kommunikation og dialog angående marketing. Tak til Tine for den smukke og enkle opsætning af bogen. Og tak for at give bogen et omslag, der udtrykker bogens budskab på bedste og skønneste måde. Mange tak til øvrige medarbejdere på forlaget. Når man er så heldig at få udgivet sin bog i H. C. Andersens hjemby, kan det vist kun gå godt." 

 

 

Pia Reesen Brønnum

"Effektive og hurtige vurderinger." 

 

 

Louise Lund Olesen

"Forlaget er et rigtig fint sted at starte, som ny forfatter. De giver mange en chance, og derfor synes jeg det er rimeligt, at man spytter lidt i kassen selv, da de jo også tager chancer, der måske fejler, men det er netop derfor jeg godt kan lide forlaget.
Ift. min erfaring, med min debut "Da Victor rejste til den 7. himmel for at finde Bedste", har oplevelsen været god fra
start til slut. De hjalp mig med korrektur, med hvad der fungerede og ikke fungerede, med opsætning af bogen og vejledede mig gennem alle aspekter og gjorde en stor del af arbejdet, for det er altså et rigtigt forlag, selvom mange fejlagtigt tror det er selvudgiverforlag. Der er rigtige mennesker, med uddannelse bag, der sidder og gennemgår alle aspekter med forfatteren. Derefter, sendte de mig en liste over de medier de havde kontaktet, og jeg blev spurgt om jeg kendte nogen, der udover denne liste, ville anmelde min bog. Derudover hjalp og vejledede de, med hvad jeg måtte have brug for, både egen reklamation og salg osv.
Jeg kan kun anbefale forlaget, som start til nye forfattere, men man skal også være klar på, at når man er ny, skal man gøre en del selv for, at blive set og hørt. Selvom forlaget, underordnet hvilket, gør en del, skal man også selv hjælpe til. Det er vigtigt at huske.
Jeg lærte en masse om redigerings- og udgivelsesprocessen, af at have udgivet ved mellemgaard og fortryder det ikke, da de har behandlet mig som jeg synes et forlag af deres størrelse bør." 

 

Randi Riisom
"Som forfatterdebutant vil jeg gerne rose forlaget for godt og positivt samarbejde, hurtig respons, grundighed samt venlige og imødekommende medarbejdere. Det giver absolut 5 stjerner."

 

 

Søs Beck
"Effektiv hurtig. vurdering, brugbar rådgivning."

 

Kirsten Gramm Mogensen
"Forlaget har en bred forståelse af, hvad det vil sige at turde satse." 

 

Helle Bengtsson
"Som nyslået forfatter, er det et spændende og seriøst forlag. Deres hjælpsomhed og hurtige respons er enestående. Det, at de giver ukendte forfattere chancen, er med til at fremme lysten til at skrive." 

 

Bit Børløv Eriksen 
"Tak for samarbejdet! Vi er meget glade for vores bog "Vidunderlig Vinter", der er udgivet af forlaget mellemgaard. Nu er vi meget spændte på læsernes reaktioner - og håber, bogen kommer til at bringe mange kreative timer i vintermånederne!" 

 

Birgitte Dyrberg
"Godt forlag med seriøse og professionelle redaktører." 

 

Chanthorn Sørensen
"Jeg synes, det er et spændende forlag, som giver nye og spændende bøger ud, som man ikke kender. Samt giver ukendte forfattere håb om at bruge deres evner til at se, om de er gode til at skrive historier, fiktion, sci-fi, gys, digte eller krimi. Jeg synes Forlaget mellemgaard er et fint sted at starte sin forfatterkarriere." 

 

Johannes Lundstrøm
"Effektiv og hurtig samarbejdspartner" 

 

Bente Ladefoged Nielsen 
"Jeg siger tak for et rigtig godt samarbejde med forlaget: Kaj, Simon, Sabine og Linett." 

 

Mette Thomsen
"Kære Peter. Jeg har nu læst det igen - jeg synes, det er en god bog! Mit forslag er, at du prøver Forlaget mellemgaard, som jeg gav et godt kig på på BogForum, stand C3-0423, og som jeg synes, ser lovende ud: http://mellemgaard.dk/page/manuskripter-10/. Så vil jeg krydse fingre og tæer! Bedste hilsener, Mette Thomsen." 

 

Lise Søelund: At udgive ved mellemgaard er ikke en mellemløsning
"Når man er en garvet forfatter, har man været konfronteret med forlagsbranchen på både godt og ondt, og med tiden finder man det eller de forlag, som man foretrækker at udgive hos. Jeg har fundet mit hjerteforlag, og det er mellemgaard. Mange af mine bøger er gået igennem forlagets varme hænder og ditto hjerter, og jeg har kun positivt at sige om den stab, der udgør forlaget. Alt ved mellemgaard er sat på skinner, og toget står aldrig stille, men kører med præcision og punktlighed. Der er ingen ventetid eller aflysninger, for det hele følger en plan, som alle overholder samvittighedsfuldt. Først afleverer man sit manus, som bliver gennemlæst i løbet af få dage, så modtager man en kontrakt med tid for udgivelse. På få måneder gennemløber det hele den nøje planlagte rute, og en dag står der en kasse med de fine bøger, som jeg endnu ikke har modtaget en eneste dårlig anmeldelse eller lektørudtalelse på. 

Den dygtige og venlige forlagschef Kaj Sørensen er altid til at kontakte og tale med om stort og småt i forhold til ens udgivelse. De veluddannede redaktører ved forlaget skriver indledningsbreve til første korrektur og afslutningsbreve til sidste korrektur, og det er altid sagligt, venligt og professionelt, hvad de skriver samt kommenterer. Der følger forslag til forside, en presseomtale, og der reklameres løbende for ens bøger.

Lad mig slå fast, at mellemgaard udgiver bøger, som man kan være stolte af.

Med venlig hilsen en tilfreds forfatter og idéhistoriker Lise Søelund

 

 

Mellemgaard - et forlag, der opfylder forfatterdrømme

 

 

5 stje

 

 


Forlaget deltager på bogmesser, f.eks. Bogforum, Krimimessen og Fantasyfestival.

 

  

 

 

 

  •  
  •