MANUSKRIPTER

Har du en forfatter i maven?

 

Fra drøm til virkelighed! 

 

På Forlaget mellemgaard har vi en meget bred udgivelsesprofil. Ikke alene opererer vi på tværs af genrer, men vi tør også satse på utraditionelle forfattere og nybegyndere, for alle kan have en god og vedkommende historie at fortælle. Vi er også positive over for det skæve manuskript, der måske kræver lidt knofedt og teknisk assistance for at realisere det fulde potentiale.

 

Forlaget mellemgaard tilbyder at hjælpe forfattere og forfatterspirer med at virkeliggøre deres drøm om at få udgivet deres manuskript. Bliver der skrevet kontrakt på et manuskript, bliver det redigeret, sat grafisk op og korrekturlæst på forlaget, der også sørger for trykning. Vi har erfarne fagfolk på forlaget, som sørger for, at det hele bliver udført professionelt. Ligeledes sørger mellemgaard for, at bogen markedsføres og sælges på hele bogmarkedet som både papirbog og e-bog. Forlaget ser gerne, at forfatteren er med til at finansiere en del af udgivelsen ved at bidrage med et tilskud, fondsmidler, sponsorater eller lignende. 

 

Når vi modtager dit manuskript, vil det blive vurderet af en af vores forlagsredaktører, der tager stilling til, om manuskriptet egner sig til udgivelse. Vi bestræber os på at svare inden for en uge. Vi modtager både manuskripter elektronisk og pr. post. Vedlæg en kort synopsis eller resumé af indholdet samt enkelte relevante oplysninger om dig selv. Husk altid at opgive dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi påtager os ikke noget ansvar for originalmateriale, og hvis du vil have dit manuskript retur, så vedlæg venligst en frankeret svarkuvert.

 

Har du et manuskript eller en idé til en udgivelse, er du meget velkommen til at kontakte os. Uanset hvilken genre du har skrevet indenfor, så vurderer vi gerne dit manuskript.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Send dit manuskript som vedhæftet fil til:


mellemgaard.forlaget@mellemgaard.dk

 

Eller som post til:


Forlaget mellemgaard ApS
Kragsbjergvej 22, 1.
DK-5000 Odense C

 

UDGIVELSESPROCES
Når du udgiver hos mellemgaard, er der fagfolk med i hele processen. Processen er således:

 

1. Vurdering af manuskript

Når du har sendt dit manuskript til forlaget, modtager du vurderingen inden for en uge. Vurderingen indeholder også svar på, om mellemgaard kan tilbyde et samarbejde.

 

2. Redigering

I denne fase arbejder redaktøren med korrektur, sprog, komposition og giver feedback på manuskriptet. Bagefter arbejder du videre med dit manuskript ud fra redaktørens feedback. Endeligt gennemgår redaktøren dine rettelser og vi arbejder med det indtil det er færdigt.

 

3. Grafisk opsætning

Grafikeren sørger for at designe omslaget og sætte bogen op. Når den står klar, modtager du det til godkendelse og forfatteren skal altid endelig godkende hele bogens opsætning.


4. Korrektur

Korrekturlæsningen bliver foretaget af vores certificerede korrekturlæsere, når hele bogen er sat op.

 

5. Salg og marketing

I denne fase handler det om at få bogen solgt. Forlaget har salgs- og marketingkoordinatorer ansat, som er her for at sparre med dig. 

Vi er i kontakt med boghandlere, butikker, aviser/medier og bloggere. Vi laver løbende gode salgsaftaler med boghandlerne.

Desuden udarbejder vi pressemeddelelse, flyers, plakater og sender anmeldereksemplarer ud til pressen. Vi hjælper med at stable bogsigneringer på benene, samt laver salgskampagner og promovering på de sociale medier og vores blog. Det er også os som holder styr på anmelderlister og sender eksemplarer ud.

Hvert år laver vi et papir-katalog som udsendes til boghandlerne og uddeles på messer. Se vores kataloger på vores hjemmeside, hvor det også kan downloades som pdf-fil. Du er altid velkommen til at aftale et møde, hvor vi kan drøfte markedsføringen. Vi er her for at komme med gode ideer. 

Bøgerne har vi også med til forskellige messer. Vi har også en forfatterguide, hvor du kan læse mere konkret, hvad du selv kan hjælpe med i salgsarbejdet. Forlaget har mange års erfaring med salg i bogbranchen og vi vil gøre vores bedste, så bogen kommer ud og flyve.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål er du velkommen til at udfylde nedenstående formular eller sende os dit manuskript, idé elle synopsis til et bogprojekt på e-mail: mellemgaard.forlaget@mellemgaard.dk