MANUSKRIPTER

Har du en forfatter i maven?

Fra drøm til virkelighed!

 

På Forlaget mellemgaard har vi en meget bred udgivelsesprofil. Ikke alene opererer vi på tværs af genrer, men vi tør også satse på utraditionelle forfattere og nybegyndere, for alle kan have en god og vedkommende historie at fortælle. Vi er også positive over for det skæve manuskript, der måske kræver lidt knofedt og teknisk assistance for at realisere det fulde potentiale.

 

Forlaget mellemgaard tilbyder at hjælpe forfattere og forfatterspirer med at virkeliggøre deres drøm om at få udgivet deres manuskript. Ofte henvender værkerne sig imidlertid til ganske snævre målgrupper, og det kan betyde, at en udgivelse kun er mulig, hvis forfatteren er med til at finansiere en del af udgivelsen ved at bidrage med et tilskud eller fondsmidler, sponsorater eller lignende. Bliver der skrevet kontrakt på et manuskript, bliver det redigeret, sat grafisk op og korrekturlæst på forlaget, der også sørger for trykning. Vi har erfarne fagfolk på forlaget, som sørger for, at det hele bliver udført professionelt. Ligeledes sørger mellemgaard for, at bogen markedsføres og sælges på hele bogmarkedet som både papirbog og e-bog.

 

Når vi modtager dit manuskript, vil det blive vurderet af en af vores forlagsredaktører, der tager stilling til, om manuskriptet egner sig til udgivelse. Vi bestræber os på at svare inden for en uge. Vi modtager både manuskripter elektronisk og pr. post. Vedlæg en kort synopsis eller resumé af indholdet samt enkelte relevante oplysninger om dig selv. Husk altid at opgive dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi påtager os ikke noget ansvar for originalmateriale, og hvis du vil have dit manuskript retur, så vedlæg venligst en frankeret svarkuvert.

 

Har du et manuskript eller en idé til en udgivelse, er du meget velkommen til at kontakte os. Uanset hvilken genre du har skrevet indenfor, så vurderer vi gerne dit manuskript.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Send dit manuskript som vedhæftet fil til:
mellemgaard.forlaget@mellemgaard.dk

 

Eller som post til:
Forlaget mellemgaard ApS
Kragsbjergvej 22, 1.
DK-5000 Odense C

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål er du velkommen til at udfylde nedenstående formular eller sende os dit manuskript, idé elle synopsis til et bogprojekt på e-mail: mellemgaard.forlaget@mellemgaard.dk