Forlaget MELLEMGAARD

Forlaget mellemgaard udgiver mange forskellige nye titler hvert år. Vi elsker bøger og vil derfor ikke låse os fast på en snæver udgivelsesprofil. Vi satser bredt, for den gode historie findes i alle genrer og længder. Derfor finder du alt fra børnebøger, romaner, erindringsromaner, selvhjælpsbøger, hobbybøger, sci-fi, fantasy og voksenkrimier til faglitteratur og lyrik.

Vi udgiver bøger af forfattere, der appellerer til et bredt publikum såvel som dem, der har en smallere læserskare. Vi byder på kvalitetsunderholdning til alle aldersgrupper, og vi har også næring til både krop og sjæl i form af selvhjælpsbøger. Derudover har vores populære kogebøger også masser af ideer til den sunde livsstil samt
fristelser til den søde tand.

Vi kan godt lide den personlige vinkel. Hvad enten det er biografien eller hobbybogen, så ved vi, at der findes mange fascinerende og nyttige erfaringer hos almindelige danskere med spændende skæbner og kreative sind.
Hos mellemgaard kan vi rigtig godt lide at sætte os i lænestolen med en go’ gammeldags papirbog, men vi ved også udmærket fra egen erfaring, at det ikke altid er muligt. Derfor udgiver vi også vores bøger som e-bøger, så du har adgang til den gode læseoplevelse på farten.
 

Team mellemgaard består bl.a. af følgende medarbejdere:

Forlagschef
Kaj Sørensen. Født 1968. Erhvervserfaring i forlagsbranchen, den grafiske branche og reklamebranchen. Uddannet kontor-allround og HD i afsætning.

 

Redaktører
Jens Eichler Lorenzen. Født 1974. Mag.art. i litteraturvidenskab. Erfaring med anmeldelse af skønlitterære bøger. Oversætter fra dansk til engelsk og kommunikationsarbejde.

Charlotte Levin. Født 1972. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Har tidligere arbejdet med bl.a. marketing og kommunikation, som underviser, oversætter og med rådgivning af iværksættervirksomheder. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.

Jakob Krohn. Født 1965. Mag.art. i litteraturvidenskab med sidefag i religion og supplerende fag på nordisk. Har fungeret som underviser/censor samt arbejdet i biblioteks- og ungdomsskoleverdenen.

Jonas Aagaard Dinesen. Født 1983. Senest uddannet bachelor of arts i litteraturvidenskab ved Syddansk Universitet. Har bl.a. erhvervserfaring fra detailhandel og social- og sundhedssektoren.

Louise Nørmark Olsen. Født 1995. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse 2015. Studerer bachelor i litteraturvidenskab ved SDU i Odense.

Alexander Graae. Født 1992. Specialestuderende i litteraturvidenskab.

Andreas Olaf Larsen. Født 1984. Kandidatstuderende i litteraturvidenskab ved Syddansk Universitet. Uddannet tømrer og erhvervserfaring fra restaurationsbranchen.

Nicole Faxholm Pedersen. Født 1994. Bachelor of arts i litteraturvidenskab ved Syddansk Universitet, med sidefag i æstetik og kulturanalyse. Kandidatstuderende i Kultur og formidling.


Korrekturlæsere
Solveig Kemp Hessellund Petersen. Født 1968. BA i engelsk og historie. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.

Charlotte Levin. Født 1972. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse

Salg, PR & markedsføring
Mette Wind Laursen. Født 1986. Cand.mag. i designledelse med speciale i markedsføring fra Syddansk Universitet i Kolding samt Designskolen i Kolding.

 

Marlene Ventzel. Født 1988. Cand.mag. i international virksomhedskommunikation, dansk fra SDU Odense. Erfaring med salg, eventkoordinator og fundraiser.

 

Rikke Kirchheiner, salgskonsulent. Besøger boghandlere og laver salgskampagner.

Grafisk produktion
Forlaget har en inhouse grafisk afdeling, der varetager alle forlagets grafiske opgaver. Mediegrafikere Sabine Puk Sørensen og Christina Andersen.
 

Kontakt

Forlag

Telefon: 65 90 36 42 / 23 99 19 43
Åbningstider: Hverdage mellem kl. 8-17.

Redaktion

Telefon: 20 72 32 62 / 22 67 25 66  Man-torsdag mellem kl. 8-14. Fredag mellem kl. 8-13.

E-mail: mellemgaard.forlaget@mellemgaard.dk

Salg og markedsføring

Telefon: 22 46 02 57 

E-mail: salg.mellemgaard@gmail.com 
Udtalelser fra vores forfattere:

 

Michael Næsted Nielsen
”Det er en fornøjelse at samarbejde med Forlaget mellemgaard, som har en yderst professionel tilgang til alle aspekter i udgivelsen af bøger. Redaktionen er sammensat af fagfolk og man kan som forfatter roligt se sig i trygge hænder. Mindst to redaktører læser manuskriptet og indgår meget gerne i en kreativ dialog om redigering og forbedring af teksten. Som forfatter får man virkelig meget valuta for pengene, og ikke mindst er forlaget dybt præget af lysten til gode bøger og en grundlæggende interesse for god litteratur. Det adskiller klart mellemgaard fra de fleste mindre forlag, hvor økonomien ofte prioriteres højere end den litterære kvalitet og interesse. Hos Mellemgaard er det lige omvendt.”

 

 

Lena Krogh Bertram
Forlaget Mellemgaard er et bredt forlag. Der er plads til alle, ikke kun den smalle litteratur, men også den. Mellemgaard har dygtige redaktører, korrekturlæsere og grafikere og de er hurtige, hvad der passer mig godt, jeg har altid fået god feed-back på mine tekster, vi er ikke altid enige, men vi ender med at blive det, vi ping-ponger frem og tilbage og afprøver kompromisser. Bøgerne anser jeg som fine udgivelser, jeg har selv udgivet mange bøger på forlaget og jeg har været godt tilfreds med resultaterne.

 

 

Thomas Wivel
Mellemgaard har modet til at satse bredt, vidtfavnende og alsidigt i enhver genre. De ser potentialet i alle slags udtryk, og det gør forlaget til et innovativt og dynamisk sted at være. Der er en vedholdenhed i dets udvikling af bøgerne. En idé om at bakke op hele vejen. Det betyder, at talentet kan modnes og formes til kontinuerligt at blive bedre i fortløbende dialog med redaktørerne. Her er en fremadrettet energi, der ser ind i fremtiden og dens forfattere.