UNDERVEJS - Novellesamling

129,00 DKK

Model/Varenr.: ISBN 978-87-92801-38-8
stk.
UNDERVEJS - Novellesamling
Undervejs er en samling autentiske fortællinger om oplevelser fra mine rejser og møder med mennesker.

Om forfatteren:
Dorthe Emilie Røssell
Født 1934. Pensioneret bankassistent. Forfatter, digter, foredragsholder, billedkunstner. Har deltaget i forfatter- og skrivekurser på ASK og Testrup Højskoler. Deltaget i tegne-/malekurser på Kunshøjskolen på Ærø og Vestjyllands Højskole, samt hos private kunstnere.

Dorthe Emilie Røssell
Bibliografi:
"Jeg brød et løfte", 2007 
- Barndomserindringer 
fra besættelsestiden
"Lusitania", 2010 
- digtsuite
"Om et øjeblik", 2010 
- digte
"Et strejf af rosmarin" 2011 
- roman

Medvirker i:
"Antologi 2006 - flyv om 
nødvendigt", 2007 
- digte
"Ordløst", 119 digtere, 2008 
- Lyrikgruppen, 
Dansk Forfatterforening
"Fra Liv til Liv", 2009 
- antologi
"Natten jeg aldrig glemmer", 2010 
- antologi